banner108
Öne Çıkanlar Alkın Kuni Bir İlki Başardı.. Genç erkeklerde dev maç..! MIC16 Gruplarında fikstür belirlendi Dipkarpaz sahası pırıl pırıl..! Ülkemiz Doktoru Denerel Türkiye Milli Takımında..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Minci, Mahia’dan İstifa Etti..!
banner98

Geçtiğimiz yıl Kenya Premier lig takımı Gor Mahia’nın başına takım son sıradayken geçen ve takımını Lig Şampiyonu yapan ve Şampiyonlar ligine katılmasını sağlayan Kıbrıslı Türk teknik adam Hasan Oktay Minci dün istifasını yönetime sundu.

Özel sorunları olduğunu belirten ve artık Gor Mahia’da çalışamayacağını yönetime bildiren ve istifasını sunan Minci’nin bu talebi yönetim tarafından kabul gördü ve karşılıklı anlaşma sağlanarak yollar ayrıldı.

Gor Mahia'nın baş antrenörünü Hasan Oktay Minci yaptığı açıklamada “İstifa dilekçemi, bugün [6 Ağustos] Gor Mahia FC baş antrenörü olarak istifamı kabul etmektesiniz. Kulübün web sitesinde söylendiği gibi “Size ve tüm bu kulübe teşekkür etmek istiyorum, bu harika kulübü yönetmeme izin verdiğiniz, fırsat sağladığınız için. Ayrıca taraftarlara da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dedi. Ayrıca gelecek olan teknik adamın sizlere en iyisini diliyorum”

Kulübün teknik patron Hasan Oktay Minci’nin istifasını kabul etmesinin ardından bir açıklama yaparak Oktay’a hizmetleri için teşekkür etti.

Gor Mahia kulübünden yapılan açıklamada "Kulüp, Oktay'ın sözleşmesini feshetme isteğini kabul etti ve hizmetleri için kendisine teşekkür etti. Kulüp ayrıca, Oktay'ın daha iyi yerlerde olması için başarılar diliyor" dedi.

Bu arada, eski Berekum Chelsea ve Asante Kotoko baş antrenörü Steven Polack'un Oktay'ın bıraktığı boşluğu doldurmak için Gor Mahia'ya gittiği öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75