banner108
Öne Çıkanlar Süper Gecenin Süper Şampiyonları UKÜ ve GG Eliz Şenol Dünyaca ünlü masör getirdi..! Kartalda futbol vasat
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal'da futbol vasat, Kupa Süper (1-0)
banner98

 

YER: Lefke 16 Ağustos

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Hakan Ünal, Turgay Misk

YENİCAMİ: Yusuf, Erbay, Andrew, Neval, Emre (DK 59 Cenker), Halil (DK 120 Okan), Arol, Uğur, Mehmet Altın (DK 107 Mahmut), Adil, Ünal.

MORMENEKŞE: Devrim, Hüseyin, Yusuf, Hasan, Abdullah, Can, Ali Bayır(DK 75 Eren), Sami(DK 103 Hasan Aksoy), David, Cemil, Kaan (DK 112 Ramazan).

KIRMIZI KART: DK 78 Uğur, DK 106 Arol (Yenicami). DK 90 Hüseyin Özbaysal (Mormenekşe).

GOL: DK 100 Halil (Yenicami)



Futbolda sezon Süper Kupa karşılaşmasıyla açıldı. Süper Kupayı Mormenekşe’yi uzatmalarda 1-0 yenen Yenicami kazandı.

Lefke 16 Ağustos stadında oynanan karşılaşmayı Yenicami 100. Dakikada Halil’in ayağından bulduğu golle Yenicami kazandı. Yenicami’nin karşılaşmayı 9, Mormenekşe’nin ise 10 kişi tamamladığı maçta, Yenicami’den Uğur ve Arol, Mormenekşe’den ise Hüseyin Özbaysal kırmızı kart gören isimler oldu.

10 .DK: Hızlı ve organize gelişen Mormenekşe atağında David’in ara pasında Sami’nin vuruşunu önce kaleci Yusuf, sonrasında ise savunma uzaklaştırdı.

 16.DK: Çok adamla gelişen Mormenekşe atağında Yenicami ceza alanı dışına açılan topa Can Özsoy’un yaptığı sert vuruşu kaleci Yusuf kornere çelmeyi başardı.

20 .DK: Cemil ile sol kanattan gelişen bir başka Mormenekşe atağında Cemil’in ceza alanı dışına kestiği ortaya Sami’nin sert ve düzgün vuruşunu kaleci Yusuf kornere çelmeyi başardı.

29 .DK: Ceza alanı dışından David’in rakibinden sıyrılıp yaptığı vuruş direğin yanından az farkla auta gitti.


63 .DK: Mormenekşe kontra atağında Sami Yahat’ın kendi yarı sahasından alıp götürdüğü top sonrası ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu kaleci Yusuf yatarak önlemeyi başardı.

77 .DK: Cemil’in bireysel çabası sonucu başlayan Mormenekşe atağında, bu oyuncunun ara pasında Sami Yahat kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşu direğin dibinden auta gitti.

78 .DK; Uğur rakip yarı alanda rakibine toplu pozisyonda sert girince ikinci sarıdan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

 86.DK: Sol çaprazdan Cemil’in ortasında arka direkte David’in boş pozisyonda kafa vuruşu üstten auta gitti.

87 .DK: Bu kez sol kanattan ceza alanına giren Sami’nin yaptığı vuruşu kaleci Yusuf bir kez daha kontrol etmeyi başardı.

90 .DK; Bu kez Mormenekşe'den Hüseyin Özbaysal toplu pozisyonda arkadan rakibine sert girince o da çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımlar sahada 10'ar kişi mücadele etmeye başladı. 


Karşılaşmanın normal süresi golsüz eşitlikle tamamlanınca maç uzatmaya gitti.

100 .DK: Yenicami takımının kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı topu filelere gönderen isim Halil oldu.1-0

106. DK: Yenicami'nin yeni siyahi oyuncusu Arol orta sahada rakibine topsuz alanda dirsek atınca direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Yenicami sahada 9 kişi kaldı.

117 .DK: Kalabalık gelişen Mormenekşe atağında Eren’in ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Yusuf önledi.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Yenicami kupanın sahibi oldu.


Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde Yenicami’ye Kupa ve madalyaları Başbakan Ömer Kalyoncu ve Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu tarafından verildi.

 

 Fotoğraflar : Necmi Usal 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75