Çamlık sezonu açtı..!

VOLEYBOL

Voleybol’da Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çamlık Spor Kulübü yeni sezon çalışmalarına başladı.

 



Gazimağusa Arena’da gerçekleştirilen yeni sezon açılışına altyapı voleybol ekibi, yıldız ve genç erkek, yıldız ve genç kız, büyük bayan, büyük erkek takımları yer aldı. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü 2014 yılından beridir faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü Voleybol altyapılarda eğitmenleri Ayşe Toyal, Sima Kanatlı, Merve Çelebi, Ferdi Gürses, Maksim Kuzmin görev alırken takımlarda ise Özkan Eser, Ali Çoban, Buğra Eryıldız, Osman Akın’dan oluşan deneyimli ve tecrübeli eğitmenler ile liglere hazırlanacak. .

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü 2015-2016 voleybol federasyonu tarafından organize edilen liglerde büyük erkekler kategorisinde lig Şampiyonluğu, Rauf Raif Denktaş Federasyon Kupası, Süper kupa ile birlikte genç kızlar lig şampiyonluğu kazanarak önemli başarılar elde etti. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü başkan Hasan Hasoğlan açılışta yaptığı açıklamada, amaçlarının gençlere spor yapacak imkanlar yaratmak olduğunu vurgulayarak, yönetimle ve antrenörleri ile birlikte başardıklarına inandığını söyledi. Hasoğlan, yeni sezonda voleybolda bayan ve erkek takımları yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde mücadele edeceğini de belirtti. Yeni başlayacak Voleybol sezonunda amaçlarının liglerde başarılı biz sezon geçirmek olduğunu belirten Hasoğlan, geleceğin voleybolcularını yetiştirmek için onlara imkanlar yaratmaya çalışacaklarının altını çizdi.

2015-2016 Voleybol sezonunda voleybol federasyonun tarafından organize edilen liglerde büyük erkekler kategorisinde lig şampiyonluğu, Rauf Raif Denktaş Federasyon kupası, süper kupa ile birlikte genç kızlar lig şampiyonluğu kazandıklarını hatırlatan başkan Hasan Hasoğlan, alt yapı çalışmalarında voleybol okulunun da devam ettiğini söyledi. Lisanlı olarak 45 oyuncuları, voleybol okulunda ise 40 öğrencileri olduğunu belirten başkan Hasan Hasoğlan, oluşumda emeği geçen yönetici, antrenör, oyuncu, oyuncu Ailelerine ve desteğinden dolayı Gazimağusa Belediyesi ve GMB Başkanı İsmail Arter'e teşekkür etti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.