Yılmazköy’de Barış Attı, Mehmet Kovaladı..! (2-2)

FUTBOL

AKSA 1.Lig’in ikinci hafta maçında M.H.Yılmazköy ile Yalova karşılaştı. Yılmazköy Mustafa Üçöz Stadı’nda oynanan karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi ve taraflar 1’er puanı paylaştı.

Yer: Yılmazköy Mustafa Üçöz Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Yusuf Bakar, Emir Turalı, Fatih Bardakçıoğlu

M.H.Yılmazköy: Hüseyin, Mehmet, Tarkan, Özner, Yunus, Salih, Mehmet, Mehmet, Barış, Sinan, Ersal

Yalova: Övgü, Hasip, Onur, Mehmet, Selçuk, Asrın, Sergülen, Mehmetali, Azem, Civan, Tahsin

Goller: 15’ ve 30’Barış Küçük (M.H.Yılmazköy), 33’ ve 90’Mehmet Kum (Yalova)

Aksa Birinci Lig’de oynanan maçta M. Hacı Ali Yılmazköy 2 farklı öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Yalova’nın son saniyede gelen golü takımlar 1’er puanla sahadan ayrıldı.

Ev sahibi M.H.Yılmazköy, 15 ve 30.dakikalarda Barış’ın golleriyle 2-0 öne geçerken, Yalova 33 ve 90’da bu gollere Mehmet Kum’la cevap verdi ve mücadele 2-2 berabere bitti.

15. dakikadaki M. Hacı Ali Yılmazköy atağında topla rakip ceza alanında buluşan Barış rakibinin müdahalesine rağmen topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

30. Dakikada fark 2’ye çıktı M.Hacı Ali Yılmazköy rakip ceza alanının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Barış mükemmel vurdu ve takımı adına skoru 2-0 yaptı.

33. Dakikada Yalova’dan M. Kum ceza alanında buluştuğu topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

90+5. Dakikadaki Yalova atağında kale önünde oluşan kalabalığa rağmen M. Kum topu bir kez daha filelere göndererek skoru 2-2 yaparken maç golün santrası yapılmadan sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.