Yenicami 3 Puana 3 Golle Ulaştı..! (3-1)

FUTBOL

Süper ligde sezonun ilk maçında Yenicami konuk ettiği Pera Larnaka Gençler Birliği’ni 3-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Yenicami’de Uzo attığı 2 golle galibiyette baş rol oynadı

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Serkan Özdenkçi, Burak Yiğit

Yenicami: İdris, Hüseyin, Hasan Kanlı, Emrihan (84’ Barış), Kaan (90’ Görkem), Koray (90’ Karan), Ali, Yakup, Fikret (90’ Doğukan), Uzochukwu , Christian Kouakou (62’ Cenker)

Pera G.Birliği: Hamit, Mehmet Ali, Ali, Arda (60’ Abdülaziz), Ahmet Kara, Bawa, Berk, Yıldıray (46’ Sertan), Eray (79’ Bülent), Peter, İsmet (46’ Galip)

Goller: 18’ Hasan Kanlı (P), 34’ ve 45’ Uzochukwu (Yenicami), 78’ Sertan Kurukafa (Pera G.Birliği)

AKSA Süper Lig’in ilk haftasında Yenicami konuk ettiği Pera Larnaka Gençler Birliği’ni 3-1 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Mücadelenin ilk 25 dakikalık bölümü iki takımın da mücadele ve pasa dayalı oyunu ile geçerken, oyuna ağırlığını koymaya başlayan Yenicami ilk yarıyı 3 farklı üstün tamamladı.

18’inci dakikada ceza alanı içerisinde Kouakou’nun düşürülmesi sonrasında hakem Şakir Azizoğlu penaltı noktasını gösterdi. Vuruşu yapan Hasan Kanlı takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

34’üncü dakikada sağ kanatta İsmet’i ekarte eden Uzochukwu, çok klas bir gol vuruşu yaparak skoru 2-0’a taşıyan isim oldu.

İlk yarının uzatma dakikalarına girilirken, ceza alanı içerisinde topla buluşan Uzochukwu, yaptığı vuruş ile skoru 3-0’a getirdi ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının ilk bölümlerinde Yenicami Kouakou ile 2 pozisyondan yararlanamazken, düşen oyun temposu ile fazla pozisyon yaşanmadı.

78’de yakaladığı fırsatı iyi değerlendiren G.Birliği’nin deneyimli golcüsü Sertan Kurukafa, takımını ümitlendiren golü ağlara gönderdi. 3-1

Bu golden sonra G.Birliği Yenicami kalesine yüklense de aradığı gol fırsatlarını bulamadı ve karşılaşma Yenicami’nin 3-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.