Ramadan yuvada kaldı..!

FUTBOL

Bu sezon birinci ligde mücadele edecek olan Yeniboğaziçi, geçtiğimiz yıl kiralık olarak kadrosunda bulunan Akıncılar futbolcusu Ramadan Ağdaç’ı yeniden 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Geçtiğimiz hafta transferi bitti denilen genç oyuncu için başka takımlar devreye girince transfer zora girmişti.

 




Geçtiğimiz hafta Ramadan Ağdaç’ı renklerine bağladıklarını duyuran Yeni Boğaziçi bu açıklama sonrası Gaü Çetinkaya ve Cihangir’in devreye girmesi ile transfer zora girmiş ve bonservisi bulunan Akıncılar kulübü henüz transferin bitmediğini ve en yüksek parayı verene Ramadan’ı vereceğini açıklamıştı.

Genç oyuncu tercihini ısrarla Yeni Boğaziçi’nden yana kullanınca Akıncılar’da genç oyuncuyu istediği kulübe verdi.

Forvet ve sol açık mevkilerinde görev yapan Ramadan Ağdaç’ın takıma faydalı olacağına inandığını söyleyen Teknik Direktör Bülent Aytaç, önceki gün başkan ve yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda takıma sonsuz destek verildiğini hafta içinde tüm futbolcularla görüşüleceğini söyledi.

Yeni sezonda hedeflerinin yeniden süper lige dönmek olduğunu söyleyen Bülent Aytaç, çalışmalarına salonda devam ettiklerini kaydetti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.