Mağusa'da Derbi Tehir Edildi..! Karşılaşma Yarın 15.30'da Oynanacak..!

FUTBOL

Mağusa Dr Fazıl Küçük stadında oynanan Northernland Kıbrıs Kupası'nda Yarı Final ilk maçında Mağusa derbisinde MTG- T.Dumlupınar karşılaşmasında 11.dakikada Trafonun ateş atması ve elektriklerin kesilmesi ile duran karşılaşma 46 dakika sonra jeneratörün devreye konması ile başladı. Ancak 10 dakika oynanan karşılaşma yine elektriklerin gitmesi ile 2.kez durdu. Bu gelişmeden sonra hakem Fehim Dayı karşılaşmayı tehir etti ve yarın 15.30'da oynanacağını açıkladı. Diğer yandan MTG'nın hafta sonu Pazar gün oynanacak olan K.Kaymaklı maçı da Pazartesi günü 15.30'a alındı. Aynı şekilde T.Dumlupınar-Yeni Boğaziçi maçı da Pazartesi güne ertelendi.

Geçtiğimiz haftalarda lig maçında da yine derbide aynı sorun yaşanmış ve maç bir süre oynanmamış daha sona yapılan tadilat sonrası gelen elektriklerle maç kaldığı yerden başlamıştı.
15 gün içinde 2.kez aynı olay yaşanırken bu kez trafonun ateşten eridiği bildirilirken elektrik kurumu da olay yerine gelerek arızaya müdahale etti. 2 kez yarım kalan maç sonrası taraftarlarda sahayı terk etmeye başlamıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.