Ligin Zirvesi Antalya'ya Uçuyor..!

FUTBOL

AKSA Süper Lig'de zirvenin en güçlü iki şampiyonluk adayı lider Cihangir ile yakın takipçisi Mağusa Türk Gücü devre arası hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştirecekleri kamplarla sürdürecekler.

Cihangir 5-10 Ocak tarihleri arasında Antalya kampını gerçekleştirirken Mağusa Türk Gücü ise 4-10 Ocak tarihleri arasında Antalya’da kampta olacak.

Cihangir 21 futbolcuyla Kremlin Palace’ta

15 haftalık ilk devre periyodu sonrasında ilk yarıyı lider olarak kapatan Mesarya ekibi Cihangir bugun başlayacak Antalya kampında çalışmalarını 10 Ocak tarihine kadar sürdürecek.

Antalya Kremlin Palace Hotel'de Teknik Direktör Toygar Davulcu nezaretinde 21 kişilik futbolcu kafilesiyle kamp çalışmalarını sürdürecek olan Cihangir, günde çift idmanla hazırlanacak. Mesarya ekibi kamp süresince bir de hazırlık maçı oynayacak.

Mağusa Türk Gücü ise Antalya’ya uçtu

AKSA Süper Lig’de şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından Mağusa Türk Gücü’nün Antalya kampı bugün başladı. 10 Ocak tarihine kadar Antalya Elite Lara Hotel’de devam edecek olan Mağusa Türk Gücü kampı için kafileye 18 futbolcu dahil edildi.

Günde çift idmanla lige yönelik hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek olan Mağusa Türk Gücü’nde kamp süresince hazırlık maçları da yapılacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.