Lefke'de 90+6 Kabusu..! (1-1)

FUTBOL

Aksa Süper ligde orta sıralarda yer alan Göçmenköy, ligde play out bölgesinden kurtulmak isteyen Lefke karşı karşıya geldi ve maçın 90.dakikasında Issa’nın attığı golle, 90+6.dakikada Debouto cevap verdi ve karşılaşama 1-1 eşitlikle sona erdi. Lefke 2 hafta önce de K.Kaymaklı deplasmanında beraberliği yakalamış ve yine 90+6.dakikada yediği golle puanları bırakmıştı

Yer: Cihangir Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Mehmet Ekşici, Serdar Gürpınar

Göçmeköy: Kıvanç, Mustafa (72’Eray) Bayram (46’Reşit) Bilal, Bekir, Toure, Arda (46’İ.Çıdamlı) Kadir (46’Debouto) Samet, Isaac (90’Musa) Mevlüt

Lefke: İrfan, Mustafa, Yakup, Aykut, Chıdı, Berk (55’Okan) (90’Yasin) Gökhan (55’Tahsin) Kaan, Erkan (46’Hasan) Issa, Kouassı (90’Nevzat) Goller: 90’Issa(Lefke) 90+6Debouto (Göçmenköy)

4.dakikada gelişen Lefke atağında Kouassı karşı karşıya vuruşunu Kıvanç kurtardı.

13.dakikada sağdan gelişen Lefke atağında Mustafa’nın ortasında ön direkte Kouassı kafayı vurdu altı pas içinde Kaan kafayla tamamladı top direği yaladı dışarı gitti.

17.dakikada Göçmenköy köşe vuruşu kullandı yapılan ortaya Bekir vurdu İrfan güçlükle topu kornere çeldi.

20.dakikada gelişen Göçmenköy atağında Mustafa Gezer topu taşıdı ceza alanı içinde vuruşunu yaptı defanstan seken topu Samet tamamladı çizgi üzerinden Kaan mutlak bir golü önledi.

78.dakikada sol kanattan Hasan Çaka hareketlendi ve önüne atılan topla kaleci Kıvanç ile karşı karşıya vuruşunu yaptı Kıvanç çıkardı bu topu.

82.dakikada gelişen Göçmenköy atağında Eray topla buluştu ceza alanı çizgisi üzerinden sert vuruşunda top yan kale direğinden döndü.

90.dakikada gelişen Lefke atağında sağ kanattan hareketlenen Okan ceza alanı içine girdi ortasında arka direkte Issa topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.

90+6.dakikada Göçmenköy kazandığı serbest vuruşta Musa ortayı yaptı ve arka direkte Debouto kafayı vurdu ve skoru 1-1 yaptı.

Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.