Küçük Kaymaklı İlk Kez 1.Lige Düştü..! (1-0)

FUTBOL

AKSA Süper Lig’de Play-Out üçüncü maçında Mesarya ile K.Kaymaklı arasında kümede kalma finali oynandı. Gazimağusa’da oynanan maçı 1-0 kazanan Mesarya ligde kalan taraf olurken, K.Kaymaklı AKSA 1.Lig’e düşen son takım oldu. Yeşil siyahlı ekip tarihinde yükseldiği en üst ligden ilk kez düştü. Düşmeyen tek takım olan K.Kaymaklı bu ünvanı da kaybetti. 86.dakikada K.Kaymaklı'nın ofsayt gerekçesi ile verilmeyen golü maçın önüne geçti.

Yer: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadyumu

Hakemler: Kerem Eran, Arif Malek, Ahmet Genç

Mesarya: Ercan, Mert, Yusuf, Oğulcan (Ömer), Civan, Okan (Umut), Juan Felipe, Tuğrul, Mahmut (Erin), Tacettin (Eren), Lukman

K.Kaymaklı: Mehmet Özeralp, Halil Turan, Mehmet Öztürk, Alpay, Fikret, Alp (Muhammed)Emre(Derviş)Hasan Çakır(Mahmut)Arda, Sylla, Arseven(Gozar)

Gol: 54’ Juan Felipe(Mesarya)

Mücadelenin ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koyarken, K.Kaymaklı savunma arkasına atılan toplarda Sylla ile fırsatlar yakalasa da bunlardan sonuç alamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile tamamlandı.

İkinci yarıda Mesarya aradığı golü Brezilyalı oyuncusu Felipe ile buldu. 54’üncü dakikada hızlı çıkan Mesarya’da Juan Felipe topla ilerledi ve ceza alanına yaklaştığı anda sert bir vuruşla topu köşeden ağlarla buluşturdu.

Bu golün ardından K.Kaymaklı’dan Arseven Dağer’in sağ çaprazdan vuruşu üst direkten geri geldi.

K.Kaymaklı’da 85’inci dakikada Sylla’nın attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-0 Mesarya üstünlüğünde tamamlandı.

Mesarya oyuncu ve teknik heyeti taraftarlarla maçın ardından kutlama yaparken, bazı K.Kaymaklı taraftarları hakemlere tepki gösterdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.