Kaymaklı Ateşle Oynuyor..! (0-4)

FUTBOL

AKSA Süper Lig’de play-out içinde kendisine avantajlı bir konum yaratmak isteyen Küçük Kaymaklı, ligde iddiası kalmayan Doğan Türk Birliği’ni ağırladı. Mücadele Girne ekibinin 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Doğan Türk Birliği aldığı galibiyetle puan sayısını 47 yaparken, K.Kaymaklı 26 puanda kaldı.

Yer: Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Mehmet Ekşici, Cenk Aras Özfuttu

K.Kaymaklı: Mehmet Özeralp, Halil Turan, Emre (64’ Hasan Çakır), Mehmet Kaygısız (46’ Muhammed), Mehmet Öztürk (39’ Fikret), Alpay, Mahmut, Sylla, Bahadır, Arseven (70’ Mehmet Göçben), Derviş (39’ Arda)

Doğan Türk Birliği: Ozan, Kenan (71’ Rıfat), Arda, Tunahan, Vilmar (80’ Efe), Ahmet Sönmez, Ali, Koral (88’ Kemal), Quadri (88’ İsa), Emre, Güvenç (88’ Ediz)

Goller: 13’ ve 35’ Vilmar Paulino, 72’ Halil Turan (KK) ve 74’ Koral Saymaz (Doğan Türk Birliği)

Mücadelenin 13’üncü dakikasında konuk takım öne geçti. Bu dakikada Vilmar Paulino yaptığı vuruş ile takımını 1-0 üstün duruma geçirdi.

35’inci dakikada Vilmar Paulino bir kez daha sahne aldı. Brezilyalı forvet attığı gol ile farkı ikiye çıkardı ve maçın ilk yarısı bu skor ile tamamlandı.2-0

Doğan Türk Birliği ikinci yarıda da etkisini sürdürdü. 72’de Halil Turan’ın ters vuruşunda top bir kez daha K.Kaymaklı ağlarına gitti ve skor 3-0’a geldi.

Bu golün 2 dakika sonrasında Koral Saymaz yaptığı vuruşla topu dördüncü kez ev sahibi takım filelerine gönderdi ve karşılaşma Doğan Türk Birliği’nin 4-0 üstünlüğünde tamamlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.