Hamitköy'de Uğur&Serhat AŞ Gönyeli'yi Temizledi..! (2-0)

FUTBOL

Aksa Birinci ligde zirvede kalmak isteyen Hamitköy ile Gönyeli mücadelesinde ev sahibi Hamitköy Uğur ve Serhat’ın golleri ile Gönyeli’yi 2-0 mağlup ederek zirveye tırmanışını devam ettirdi. Gönyeli ise zirve yarışında bir ağır darbe daha aldı.

Yer: Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı

Hakemler: Ferhat Tuna, Mehmet Ekşici, Serkan Özdenkçi

Hamitköy: Mahmut, Salih, Hasan, S.Sakallı, Eser, Uğur, Altan (90’Kemal) Serhat (56’Ersan) David, Özgür (73’Taner) Cuma Gönyeli: Okyanus(46’Ali) Ahmet Can, Mehmet, Mustafa, Süleyman (46’Cevdet) A.Eser (81’Berkay) Cemre, Metin, İbrahim, Berkant (46’Malik) İlyas

Goller: 20’Uğur, 31’Serhat (Hamitköy)

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Hamitköy oldu ve maçın 20.dakikasında gelişen Hamitköy atağında yeni transfer TC’li golcü Uğur, Serhat’ın asistini golle neticelendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 31.dakikasında yeni bir Hamitköy atağında bu kez Uğur getirdi ve asisitini Serhat gole çevirdi ve skoru 2-0 yaptı.

İlk devre bu skorla sona erdi.

İkinci devrede her iki takımın karşılıklı ataklarında geçen mücadelede takımlar gol atma becerisi gösteremedi ve Hamitköy sahadan ilk devrede bulduğu gollerle 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Hamitköy bu galibiyetle 26 puana yükselirken Gönyeli 23 puanda kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.