Forest hayata döndü..! (1-0)

FUTBOL

Süper ligin 2.hafta maçında Başkentte oynanan derbide, K.Kaymaklı rakibi GAÜ Çetinkaya’yı bugün doğum günü olan Taner’in golü ile 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu ve üzerindeki kara bulutları dağıttı. GAÜ Çetinkaya ise 2. haftada mağlubiyetle tanışmış oldu.

 





YER: Şht H. Ruso

HAKEMLER: Mehmet Malek, Ali Akçınar, İsfendiyar Açıksöz

K.KAYMAKLI: Hasan, Azat, Bahadır, Mehmet, Bilal, Çağrı (DK 67 Musa), Taner, Doğukan, Mustafa, Zokou (DK 76 Martins), Vıctor (DK 84 Hüseyin Adal).

GAÜ ÇETİNKAYA: Ufuk, Tunç (DK 58 Hasip), Hakan, Abbas, Serhan, Erdinç (DK 32 Paulos), Sercan, Ahmet Can, Sherman (DK 76 Armond), Eko, Esin.

KIRMIZI KART: DK 82 Bahadır(Küçük Kaymaklı). DK 89 Eko (Gaü Çetinkaya).

GOL: DK 66 Taner (Küçük Kaymaklı).


1 .DK: Sağ kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Victor’un ortasında Mustafa Yaşınse’in vuruşu direkten geri geldi, dönen topa bir kez daha Mustafa’nın yaptığı vuruş yandan auta gitti.

16 .DK: Sol kanattan gelişen yeni bir Küçük Kaymaklı atağında Zokou’nun ortasında Victor’un kafa vuruşu kaleci Ufuk’ta kaldı.


29 .DK: Sağ kanattan çabuk gelişen Küçük Kaymaklı atağında Bahadır’ın orta şut karşımı vuruşu direğe vurarak oyun alanını terk etti.

66 .DK: Victor ile başlayan K.Kaymaklı atağında bu oyuncunun ara pası ile ceza alanına giren Taner takımını öne geçiren isim oldu.1-0


80 .DK: Gelişen Gaü Çetinkaya atağında Küçük Kaymaklı savunmasının ters vuruşunu kaleci Hasan Piro önledi.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince Küçük Kaymaklı ligin ikinci haftasında konuk ettiği Gaü – Çetinkaya’yı tek golle mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

 





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.