Final’in adı Dumlupınar-Cihangir..!

FUTBOL

Merhum Ülgen - Oktay Erülkü anısına düzenlenen futbol turnuvasında finalistler belli oldu.




Cihangir ve Maraş arasındaki karşılaşma öncesi merhum Ülgen - Oktay Erülkü anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Tribünlere gelen seyircilere de izaz ikramda bulunuldu.

Cihangir maça hızlı başladı ve ilk 10 dakikada 2-0 öne geçmeyi başardı. Maçta oyunda dengeyi kurmayı başaran Ahmet Ogan'ın öğrencileri skoru 2-2'ye getirmeyi başardı. Cihangir oyun kontrolünü eline aldıktan sonra skoru 4-2'ye getirmeyi başardı. Oyun disiplininden kopan ve girdiği fırsatları değerlendiremeyen Maraş kalesinde 2 gol daha gördü. Karşılaşma Cihangir'in 6-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Cihangir adını finale yazdırdı.

Turnuvanın ikinci karşılaşmasında Değirmenlik ve Dumlupınar takımları karşı karşıya geldi. Maçı Osman Özpaşa yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Mağusa ekibi ilk 10 dakikada 2-0 öne geçmeyi başardı. Oyunda dengeyi kuran Değirmenlik takımı skoru 2-1'e getirmeyi başardı. Dumlupınar oyun kontrolünü eline aldı ve 2 gol daha bularak soyunma odasına 4-1 önde gitti. İkinci yarıda Mustafa Piro oyuna Amani'yi aldı. Değirmenlik skoru azaltmaya gidecek pozisyonları bulmakta zorlandı. Dumlupınar bir gol daha bularak maçı 5-1 kazandı.

Bu sonuçların ardından Değirmenlik ve Maraş takımları saat 15:00'da Cihangir stadında üçüncülük maçına çıkacak. Dumlupınar ve Cihangir takımları ise saat 17.15’de final maçı oynayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.