Dumlupınar’a GG’nin Nefesi Yetmedi..! (2-3)

FUTBOL

Aksa Süper ligde zirve mücadelesi veren Yonpaş Dumlupınar, play out hattından uzaklaşmak isteyen Chına Bazaar Gençlik Gücü deplasmanından 3-2 galip ayrılarak çok önemli bir virajı kayıpsız döndü. Yonpaş Dumlupınar’ı galibiyete götüren golleri Mehmet Erol, Mehmet Altın ve Ajessa atarken, Chına Bazaar Gençlik Gücü’nün gollerini Necati Genç ve Kaan Borova attı.

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Özal Çağlayan, Serdar Gürpınar

Chına Bazaar Gençlik Gücü: Emre, Ali (83’A.Saygı) Necati, Abu, Orhan (75’Kaan) Ümitcan, İ.Köse (65’Rifat) H.Akkuyu, Muhammed (83’Zeka) Peter, Turgut

Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Adjessa, Olcay, İsmail, Berke, Berk (75’Nazım) M.Altın (81’M.Gürbıyık) Cedric, M.Erol, Kadir, Ola (62’Berk Güçlücan)

Goller: 43’Necati Genç, 90+6’Kaan (G.Gücü) 30’Mehmet Erol, 47’Mehmet Altın, 90+4’Adjessa (Y.Dumlupınar)

30.dakikada Yonpaş Dumlupınar takımı kaleye yaklaşık 19 metre mesafeden bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mehmet Erol vuruşunu yaptı barajı geçen top Emre Nalbant’ı da geçti ve filelerle kucaklaşınca skor 1-0 oldu.

36.dakikada gelişen Gençlik Gücü atağında Hasan Akkuyu soldan altı pas çizgisine kadar girdi kale alanı içine kestiği topa Peter vuramadı.

43.dakikada Gençlik Gücü kaleye yaklaşık 40 metrelik bir mesafeden kaleye sert vurdu Türkkan’dan seken topu Necati ağlara gönderdi ve 1-1 yaptı.

47.dakikada gelişen Yonpaş Dumlupınar atağında Adjessa topla buluştu ceza alanı içinde Mehmet Altın’a bıraktı ve vuruşunda top ağlara gitti 1-2.

60.dakikada kazanılan serbest vuruşta Yonpaş Dumlupınar takımında Mehmet Altın topun başına geldi sert ve düzgün vuruşu üst kale direğinden geri döndü.

90+4.dakikada gelişen Yonpaş Dumlupınar atağında Adjessa topla buluştu ceza alanı içinde vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi 1-3.

90+6.dakikada Chına Bazaar Gençlik Gücü köşe vuruşu kazandı Ahmet Saygı’nın ortasına Kaan Borova kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi 2-3.

Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.