Daireler geri sayıma başladı..!

FUTBOL

Bu yıl 6’ıncısı gerçekleşecek devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasına şu ana kadar 17 takım ilgi gösterdi. Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenecek turnuva 30 Ağustos’ta başlayacak ve kayıt yaptırmak isteyen takımlar en geç 18 Ağustos’a kadar müracaat edebilecek.

 



Ülkemizdeki bakanlıklar ve bakanlıklara bağlı daireler arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasının 6’ıncısı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl bir kez daha Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenecek Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na şu ana kadar 17 takım ilgi göstermiş durumda.

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda 30 Ağustos Salı tarihinde başlayacak turnuvada haftanın 4 günü maçlar oynanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek turnuvaya şimdiye kadar ilgi gösteren takımlar şöyle, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Merkezi Cezaevi, Devlet Hastanesi, Elektrik Dairesi, Jeoloji Maden Dairesi, Sivil Havacılık Dairesi, İhtiyat Sandığı, Gelir ve Vergi Dairesi, Telefon Dairesi, Gümrük ve Rüsumat Dairesi, Din İşleri Dairesi, Şehir Planlama Dairesi, Polis Genel Müdürlüğü, Sosyal Sigortalar Dairesi, Toprak Ürünleri Kurumu.

 

KAYITLAR 18 AĞUSTOS’TA BİTİYOR

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na katılmak isteyen takımlar 18 Ağustos Perşembe saat 18.00’a kadar müracaat yapabilecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından fikstür belirlenecek turnuvada, takımlar en geç 25 Ağustos’a kadar istenilen tüm evrakları organizasyona vermek zorunda.

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.