Cihangir’de BABACAR Üzüntüsü..! Sezonu Kapattı..!

FUTBOL

Tarihinde şampiyonluğa ilk kez bu kadar yakın olan Cihangir takımın en önemli oyuncusu Babacar’ı dün oynanan zirve maçında kaybetmesi ile önce maçı kaybetti sonrada kalan 10 haftada çok önemli bir parçasını kaybetme ile karşı karşıya.

Cihangir'in Senegalli forveti Babacar Mbaye Diop dün oynanan MTG maçının 73.dakikasında kaburgalarını tutarak oyundan alınmıştı. Oyundan alınarak YDÜ hastahanesine sevk edilen yıldız oyuncunun yapılan kontrollerinde maç içerisinde kalp krizi geçirdiği belirlenmiş ve yapılan anjiyoda ortaya çıkan sonuç sonrası tıkanan iki damarına stent takılmıştı.
Yakın Doğu Hastanesi yoğun bakım bölümünde kontrol altında tutulan Babacar'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edilmesiyle bir buçuk iki ay istirahat edeceği, sonrasında tetkik ve efor testlerinin yapılmasıyla futbola dönmesi konusunda durumunun netleşeceği açıklandı.
31 yaşındaki futbolcunun kalan 10 haftalık sürede takıma dönmesinin zor olduğu ve bu sezonu kapattığı düşünülüyor.

Cihangir kaybettiği MTG maçına üzülürken ondan daha kötü gelen haberle adeta yıkıldı. Takımın en önemli oyuncularından biri olan Babacar’ın şampiyonluk yolunda olmayacak olması takımda moralleri oldukça bozdu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.