Bankalarda son viraj..!

FUTBOL

Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda beşinci haftanın açılış gecesinde oynanan 3 maçta fileler toplam 25 kez havalandı. Limasol Türk Kooperatif Bankası ve Faisal İslam Bankası gecenin galipleri olurken, Türkiye İş Bankası ve Near East Bank berabere kaldı.

 




Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda süren turnuvada takımlar gruptan çıkabilmek adına büyük bir mücadele verirken, 3 Ekim Pazartesi akşamı A Grubu’nda oynanan üç maçta birbiri ardına atılan goller izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Yeni haftanın ilk maçında A Grubu’nun kayıpsız lideri Limasol Türk Kooperatif Bankası, Kıbrıs Vakıflar Bankasını 6-1’lik skor ile yendi dördüncü maçından da galibiyet elde ederek grup liderliğini korudu.

Gecenin ikinci karşılaşmasında A Grubu’nda yer alan Faisal İslam Bankası ile KKTC Kalkınma Bankası mücadele etti. Maçı 9-3’lük skor ile kazanmayı başaran Faisal İslam Bankası, turnuvadaki ilk galibiyetini de elde etmiş oldu.

Gecenin son maçında A Grubu’nun iki iddialı takımı, Türkiye İş Bankası ile Near East Bank karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın sonunda iki takım birbirine üstünlük sağlayamadı ve mücadele 3-3 eşitlikle noktalandı.

 

Turnuvada 5 Ekim Çarşamba maç programı:

19.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası – KKTC Kalkınma Bankası (A Grubu)

20.00: Creditwest Bank – TC Ziraat Bankası (B Grubu)

21.00: Türkiye Garanti Bankası – Kooperatif Merkez Bankası (C Grubu)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.