Dr. Küçük Oyunları Başlıyor..!

DİĞER

Dr.Küçük Oyunları yarın Atletizm ile başlıyor. Lefkoşa Atatürk Stadı tartan pistinde gerçekleştirilecek olan yarışlar saat 10.00’da başlayacak. Organizasyonla ilgili olarak bugün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde basın toplantısı düzenlendi.






11 Ülkeden atletler var

Oyunlarda 11 ülkeden atletler yer alırken, Türkiye’nin ünlü atleti son Rio Olimpiyat Oyunları 200 metre finalisti Ramil Guliyev de 100 metrede koşacak.

Şampiyonada birbirinden zorlu yabancı atletler de piste çıkacak. Nijerya’dan Cyprian ile Tosin, Gürcistan’dan Muradov, Slovenya’lı Vadeb, İtalyan atlet Hılenski, Umman’lı atlet Alsaid, Türkiye’de Rio’da yer alan Mahsun Korkmaz, Türkiye’den Tuğba Aydın, Belarus adına Popolovskaya, Ukraynalı Zemenyak, Bulgaristan’lı Mateeva gibi isimler mücadele verecekler.

 

Yarışlar saat 10.00’da BRT 1 HD’de

16.Dr.Fazıl Küçük Oyunları Atletizm Şampiyonası yarın sabah saat 10.00’dan itibaren Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapılacak. Yarışlarda 100 metre, 400 metre, 800 metre, Disk Atma, Uzun Atlama, Yüksek Atlama, Cirit Atma ve Üç Adım Atlamada mücadele olacak. Yarışlar BRT 1 HD’den naklen yayınlanacak. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.