2021-10-10 22:17:01

Cem’in Gözyaşları..!

ERKUT MAHSUCU

10 Ekim 2021, 22:17

Bazen kelimeler duyguları ifade etmekte yetersiz kalır.

Herkesin bir hikayesi vardır. Her maçında bir hikayesi vardır. Değirmenlik maçları içinde çok hikayeyi barındırıyor. Gg maçı sanki bir final maçı gibiydi.

Maçın yorumu mu ? Yazmaya bile ellerim titrerken gururla yazayım; Cem Kaygısız’ın Gözyaşları.

Bu güzel oyun ve mücadele için İki takımı da tebrik ederim. İki takıma da teşekkür ederim.

Takımın başına geldiği günden beri hem sadık Cemil stadındaki sahanın hem takımın çehresini değiştiren Hüseyin Hacıömer namıdiğer batsi.

Hoca takıma öyle bir dokunmuş ki sahada bunu fark edebiliyorum. Yıldız futbolcularla değil elindeki oyuncu grubu ile sahada en iyisini yapmaya çalışan bir teknik adam. Seyhan’dan sol bek Fatih’ten ön libero yaratan alt yapıdan gelen oyunculara şans vererek onlara güvenen oyun içinde satranç masasındaki hamleleri ile hoca alkışı hak ediyor.

Yıllardır yazdım çizdim ülke futbolunu kurtarmak istiyorsak alt yapıya önem vermemiz gerekiyor. Değirmenlik bu konuda meyvelerini toplamaya başlamış gibi görünüyor.

Kadroda Fatih Burak Yusuf Kayhan sonradan giren Osman Berdan Cem ve daha gelecek olanlar…

Takım başarılı olur olmaz zaman gösterecek.

Ama duygu patlaması yaşamıyorsa kaybetmeyi haz edememe ve hırs varsa işte özet; Cem’in gözyaşları…

Maçtan da kısaca bahsedecek olursam ben G.Gücü takımını da tebrik ediyorum. Teknik adam değişikliği onlara da yaramış mücadele var kalite var ama bugün iki takımda da eksik olan tek şey; Son vuruşlardaki yetersizlik.

GG de İrfan Değirmenlik’te Turgut sakatlık sorunu yaşadığı ve buna rağmen oynamak istedikleri sahada performans beklentimin altında kalmaları ile bey bir şekilde görüldü.

GG golden sonra oyundan düştüğü çok net gözüktü. Değirmenlik takımıda tecrübeli Raif ve arkasında iki genç Fatih ve Kayhan ile GG orta sahasına nefes aldırmadılar. İki takım da kanatları denedi. Keyifli güzel maçta iki takım açısında.n son vuruşlar mücadeleyi farklı noktaya getirebilirdi.

Gg takımı uzatma ile birlikte son 10 dakikayı 10 kişi oynasa da galibiyet isteği önemliydi.

Maçın kazananı hakem Mustafa Öztugay oldu. Vücut dili oyunu akışına bırakması ve kırmızı kart kararı doğruydu.

Bugünkü mesaj; Fabrika üretmeye devam ediyor. Siz fidanı ektiniz batsi yetiştirecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.