banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Ozanköyden Kritik 3 Puan...! (2-0) Mete bugün anılıyor Levent ve YDİ Şampiyon Düzkaya dedi..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özakıncı’dan büyük tepki..!
banner98

 




Teknik Patron Fırat Özakıncı sözlerinde şu ifadelere yer verdi. Yıllarca gerek Futbolculuk gerek Antrenörlük gerekse Beden eğitimi öğretmeni olarak hizmet vermeye çalıştığım ülkemizde, son bir hafta içerisinde yaşamış olduğum talihsiz ve aynı zamanda etik olmayan davranışlar beni ciddi şekilde üzmüştür.


Basında çıkan Göçmenköy spor kulübünden istifa ettiğim doğru değildir. Göçmenköy başkan ve yöneticilerinin yanlış yönlendirmesindendir. Hiç bir sebep ve açıklama yapmadan 4 antrenman ve 1 maç sonunda görevden alınmam, ülkemizde antrenörlük yaparak hizmet vermeye çalışan meslektaşlarımızın bu şekilde onuru, haysiyeti, gururunu rencide eden, sırf kendi egolarını tatmin etmek için bu mesleğe gönül vermiş hocalarla oyun oynarcasına ciddiyetsiz ve samimiyetsiz davranmaları düşündürücüdür.


Üyesi olduğum Kıbrıs Türk Antrenörler derneğinin sessiz kalarak kendi üyelerine sahip çıkmamasına da anlam veremem. Bu yaşanan olayı sadece kendi adıma değil tüm antrenörlere yapılmış kabul ediyorum. Etik olmayan bu davranışı kınanmasını, kendi üyesini korumasını ve yetişen genç nesil antrenörlerin bu şekilde heyecanlarının kırılmasına izin vermemesini beklerim.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75