banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Her Takımın Derdi Puan Almak..!
banner98

 





Yalova-Y.Boğaziçi

Alt sıralar için haftanın en önemli maçlarından biri. Bu maç kendilerinden fazla diğer takımları da ilgilendiriyor. Yalova yine cezası nedeniyle başka sahada oynayacak. Topladığı 21 puanla çok kritik bir yerde. Bire bir rakibini mağlup ederek aradaki puan farkını açmak ve en azından son 2 sıraya inmek istemiyor. Kaybeder ve rakibi puansal olarak onun yanına gelirse bundan sonraki işi beklediğinden zor olacak. Y.Boğaziçi de kazanıp rakibine yetişmek ve umutlarını artırmak isteyecek. Kaybederse aradaki puan farkı da açılacak ve artık umutlarını da tamamen kaybedecek. Beraberlik ikisine de yaramaz.


G.Gücü-Binatlı

G.Gücü son 2 maçını kazanmasına rağmen play-out potasından çıkmış değil. Binatlı maçını kazanarak buradan en azından bu haftalar adına çıkmak isteyecek. Rakiplerinin oynayacağı zor maçları da düşünerek kazanmaları gerekir. Kazanırsa iyi bir avantaj yakalayacak.

Binatlı yok yere kaybettiği puanlarla bir anda zirvenin dışında kaldı. Y.Boğaziçi karşısında aldığı galibiyetle üst sıralardaki yerini korusa da bundan sonraki tek hedefleri ligi en iyi yerde bitirmektir. Kümede kalabilme mücadelesi veren rakibi karşısında kadro olarak daha güçlü olsa bile böyle maçların ne kadar tehlikeli olduğunu en iyi bilen takımlardan biridir.


G.Birliği-GAÜ Çetinkaya

G.Birliği her yönü ile kötü bir dönem geçiriyor. Yine de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Arka arkaya 2 maç kaybederlerken moral olarak da çok şey kaybettiler. Yine kendi evinde şampiyonluk yolunda geri kalsa da kazanarak her olasılığı değerlendirmek isteyen GAÜ Çetinkaya ile oynayacaklar. Alınacak tek puan bile onlar için kazanç sayılacak.

GAÜ Çetinkaya oynadığı son 4 maçta sadece 2 puan alabildi. Liderle arasında olan 8 puanlık farka rağmen kendi maçlarını kazanarak rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Rakibinin durumuna aldanıp kazanırım diyorsa büyük bir hayal kırıklığı da yaşayabilir.


Cihangir-Doğan Türk Birliği

Kupada yarı finale kalan ve ilk maçta final için avantaj yakalayan Cihangir, ligde ayni performansı gösteremiyor. Bu hafta itibarı ile play-out potasının hemen dışında olsa bile buradan kurtulmak için kazanması gereken daha çok puanlar var. Kendi evinde oynadığı son 3 maçı kazanamadılar. Rakibinin zirve mücadelesi vermesi onların işini daha da zorlaştıracak.

Doğan Türk Birliği son maçta Yenicami ile berabere kalarak avantajını az da olsa kaybetti. Yine de umutlarını kaybetmiş değil. Bu kritik maçı da kazanarak tamamen kopmak istemiyor. Rakibinin aklının kupada olması onlar adına avantaj gibi görünse de mutlak 3 puan isteyen rakibi ile çok zor bir maça çıkacak.


T.Ocağı-K.Kaymaklı

T.Ocağı ikinci yarının başlarında yakaladığı çıkışın artık çok uzağında. Son oynadığı 4  maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Topladığı 288 puanla play-out potasında yer alıyor. Kendi evinde tüm hedefini sadece kupa olarak belirleyen ve belki de farklı bir kadro ile maça çıkacak olan K.Kaymaklı karşısında puan kaybetmemelidir. K.Kaymaklı ligde artık rahat bir durumda. Kupa artık onların bu sezon adına tek teselli olacak. T.Ocağı maçından çok, oynayacağı kupa maçını düşünecekler. Maçta olası sakatlık ve cezaların yaşanmaması için farklı bir kadro ve düşünce ile maça çıkabilirler.


Yenicami-Ozanköy

Yenicami son oynadığı ve berabere kaldığı Doğan Türk Birliği maçında kaybedilen 2 puanı telafi etmek için maça çıkacak. Rakiplerinin puan veya puanlar kaybedebileceği haftada kaza yapmak istemiyor. İstediğini alabilecek kadroya sahip bir takım. Ancak rakibinin de toparlandığını göz önüne almalıdır. Ozanköy için artık her maç yok puan kaybetmek, alınabilecek skorlar bile kaderinde önemli rol oynayacak. Arka arkaya 2 maç kazanırken kendi evinde kaybettiği Y.Boğaziçi maçının onlara neler kaybettiğini daha iyi anladılar. En büyük şanssızlıkları rakiplerinin çok zor maçlarının olduğu haftada liderle oynamaları olacak.

Mağusa Türk Gücü-Merit Alsancak Yeşilova

Ev sahibi ligde iyi durumda olmamasına rağmen kupada final için önemli bir avantaj yakaladı. Son haftalarda geçmiş haftalara göre toparlandılar. Lig için mutlaka kazanmaları gerekir. Kupa maçında istediklerini almanın morali ile kupada eledikleri rakibi karşısına galibiyet arayacak. Ancak Merit A. Yeşilova’nın çok zor bir takım olduğunu unutmamalıdır.

Merit A.Yeşilova trajikomik bir şekilde elendiği rakibi karşısında bu kez lig için galibiyet arayacak. Rakibinin aklında kupa olması onlar için avantaj olabilir. Evinde oynamadığı son 2 maçı kazanarak lig adına artık rahatladılar. Yabancıları maçın kaderinde etkili olacak adamlar.


Baf Ülkü Yurdu-Lefke

Batı derbisinde lig biterken play-out potasında olmak istemeyen 2 takımın mücadelesi izlenmeye değer olacak. Baf Ülkü Yurdu kendi evinde oynadığı son maçı kaybederek 32 puanda kalırken, Lefke evinde farklı bir galibiyet alarak puanını 30 yaptı. Ev sahibi kazanırsa aradaki puan farkını 5 yapacak. Lefke kazanırsa 1 puan farkla rakibinin üzerinde yer alacak.

Her iki takım adına kazanılacak veya kaybedilecek puanlar kendileri kadar tehlike çemberinde olan bir çok takımı da yakından ilgilendiriyor. İki takım arasında oynanan ilk maçı Baf Ülkü yurdu deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skorla kazanmıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75