banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli’ye bir darbe de Maraş’tan..! (0-0)
banner98
 



Yer: Gönyeli Stadı      
Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Hakan Gök, Kaan Koday, Serkan Şimşek  
Gönyeli: Kemal, Kadir, Coşkun, Okan, İbrahim, Sabri (16’Özgür), Raif, Mehmet, Tacettin, İsmail (85’Erhan), Süleyman (66’Velat)  
Maraş: Volkan, Orhan, Eren (82’Çağlar), Süleyman, Baki, Mustafa Köleli (38’Yavmi), Ramazan, Sedat, Gökhan, Hasan Şemmedi (71’Emre Uysal), Hamit              
Kırmızı Kart: 86’Özgür Gül (Gönyeli)


K-Pet Birinci Lig’de 13.haftanın zorlu mücadelesinde Gönyeli ile Maraş 0-0 berabere kaldı.



Çok zevkli ve zorlu geçen karşılaşmada gol sesi çıkmazken, Gönyeli futbolcusu Özgür Gül maçın 86.dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.



İlk devrede konuk ekip Maraş önemli gol pozisyonlarına girerken, Gönyeli ikinci devrede maçı dengeledi ve rakibinin üzerine gitmeye başladı.



İkinci devrede her iki takım da önemli ataklar geliştirse de bir türlü gol sesi çıkmadı. Gönyeli’nin son dakikalarda bir topu direkten dönerken, bir de tartışmalı penaltı pozisyonunda hakem Hakan Muhtaroğlu devam kararı verdi.



Maçın son bölümünde her iki takım taraftarları arasında kısa süreli de olsa bir tartışma çıktı ancak polis ekibi olayları büyümeden engelledi.


Gönyeli aldığı bu yara ile puanını 28’e yükseltirken, Maraş Gençlik ise 23 puana yükseldi. Gönyeli, önümüzdeki hafta deplasmanda Hamitköy ile karşılaşacak, Maraş ise Göçmenköy’ü konuk edecek.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75