banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG İN, Ozanköy OUT..! (4-2)
banner98

 YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Malek-Sabriye Atikoğlu-İsfendiyar Açıksöz

G.GÜCÜ: Ferhat- Hakan- Ali- Agit- A.Can (Orhan dk.46)- Yusuf- Debola-Mamadou- Ndue (Özcan dk.73) - Derviş- Hüseyin (Gökhan dk.46)

OZANKÖY: Çağatay- Saydam (Alpay dk.56)- Lewis- Zihni- Naimke- Serhan-Bekir- I.Abia (Ali dk. 69)- Ertaç- Fikret (Hasan dk.33)- Deniz

GOLLER: Dk.18 Hakan, dk. 27-dk.31 Ndue, dk.53 Debola (G.GÜCÜ),  Dk. 20 Deniz, dk. 40 I. Abia

 

Puan cetvelinin altından kurtulmak isteyen ve karşılaşmaya mutlaka galibiyet parolası ile çıkan iki takımın mücadelesini ev sahibi Gençlik Gücü 4-2’lik skorla kazandı. Gençlik Gücü’nde Maiaya Bara Mamadou iki gol birden atarken; Debola Daniel Ogun Seye’nin performansı dikkat çekti.



  13. dakikada G.Gücü’nün kazandığı serbest vuruşta A.Can’ın direkt kaleye vuruşunda Çağatay topu güçlükle kornere attı.

 
18.dakikada Gençlik Gücü Hakan Karacaoğlu'nun 25 metreden sol çaprazdan attığı harika golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. 



20. dakikada skora denge geldi. Ozanköy’den Deniz sol taraftan topla birlikte rakip ceza alanına girdi. İki rakibini geçtikten sonraki vuruşunda top ağlara gitti ve skor 1-1 oldu.

  27. dakikadaki G.Gücü atağında Mamadou’nun mükemmel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ndue yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderince G.Gücü 2-1 öne geçti.

  28. dakikada Ozanköy’den Bekir’in G.Gücü ceza alanı içinden vuruşunda köşeden ağlara gitmekte olan topu Ferhat mükemmel bir refleksle kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı.

  31. dakikada A.Can’ın sağdan ortasında topa çok iyi yükselen Ndue kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarken G.Gücü de 3-1 öne geçti.

  40. dakikadaki Ozanköy atağında I.Abia’nın pasında topla ceza alanında buluşan Ertaç son çizgiye kadar inip geriye çıkardığı topu I.Abia boş kaleye göndererek skoru 3-2 yaptı.

  44. dakikada G.Gücü takımından Debola aldığı topla kaleci Çağatay ile karşı karşıya kaldı. Kaleye vurmak yerine kaleciyi geçmeye çalışınca açısını kaybetti ve vuruşunda top dışarı gitti.



53. dakikada Agit’in kullandığı kornerde Ozanköy defansının seyrettiği topa çok iyi yükselen Debola G.Gücü’nü 4-2 öne geçiren golü attı.



  61. dakikadaki G.Gücü atağında Debola bir kez dardiği topha kaleci ile karşı karşıya kaldı. Gerilerden gelen arkadaşı Mamadou’yu gördü. Onun vuruşunda ağlara gitmekte olan topu Zihni çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

  83 dakikada G.Gücü takımından Mamadou’nun pasında Özcan bom boş kale yerine topu türbünlere gönderdi.

  84. dakikada bu kez Ozanköy’den Deniz sağ taraftan topla ceza alanına girdi, müsait pozisyondaki vuruşunda topu üstten dışarı attı.


  86. dakikada gelişen atakta Ozanköy’den Lewis’in sektirdiği topu önünde bulan Özcan’ın vuruşunda top yan direğe de vurarak auta gitti.

Karşılaşma ev sahibi Gençlik Gücü’nün 4-2’lik galibiyeti ile tamamlandı.

Bu skorla Gençlik Gücü puanlarını 23’e yükseltirken; Ozanköy 11 puanda kaldı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75