banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya Son Dakikada
banner98

 




Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada GAÜ Çetinkaya konuk ettiği Gençler Birliği’ni 2-1 mağlup ederek 9.haftayı 3 puanla kapattı.



Sarı kırmızılılar karşılaşmanın 27.dakikasında Eko ile 1-0 öne geçerken, 4 net pozisyonu da cömertçe harcadı ve ilk devre GAÜ Çetinkaya’nın 1-0’lık üstünlüğünde sona erdi.



İkinci devreye konuk Gençler Birliği daha baskılı başladı ve aradığı golü de 68.dakikada Tom ile buldu. Golden sonra rakibinin üzerine daha fazla giden İskele temsilcisi özellikle Tom ile yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı.



Karşılaşmanın 89.dakikasında orta hakem Fehim Dayı, GAÜ Çetinkaya lehine tartışmalı bir penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Herman skoru 2-1’e getirdi ve mücadele de bu skorla tamamlandı.



GAÜ Çetinkaya elde ettiği bu galibiyetle puanını 18’e yükseltirken, Gençler Birliği ise ligdeki ilk yenilgisini aldı ve 16 puanda kaldı. Maç sonunda İskele Cephesi orta hakem Fehim Dayı'ya büyük tepki gösterdi. 



Yer: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

Hakemler: Fehim Dayı, Ömer Doğru, Sertan Alkın, Evren Karademir

GAÜ Çetinkaya: Cenk, Abbas (16’Batuhan), Muammer (73’Mustafa Kemal), Ümitcan, Hüseyin Kayalılar, Erdinç, Sercan, Eko, Herman, Faye, Emre (84’Tunç)

Larnaka Gençler Birliği: Ali Aydemir, Yusuf, Sinan (55’Mehmet Ali), Ertan, Sercan, Malik, Şenol (79’Emir), Mehmet Erol, İbrahim Köse (55’Sertan), Nnaemeka, Tom

Goller: 27’Eko, 89’Herman (GAÜ Çetinkaya), 68’Tom (Gençler Birliği)

Maçtan Notlar

5.dakikada gelişen G.Birliği atağınd Tom’un pasında Şenol’un vuruşu Cenk’te kaldı.
20.dakikada sağdan Faye’nin ortasında Emre Özsin’in kafa vuruşunu Ali mükemmel çıkardı.



27.dakikada GAÜ Çetinkaya öne geçti. Bu dakikada Hüseyin Kayalılar hızlı bir şekilde taç atışını Eko’ya kullandı, Eko da topun gelişine düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.



30.dakikada Eko’nun vuruşu direkten döndü.
32.dakikada soldan Erdinç’in ortasında Faye’nin güzel kafa vuruşunu kaleci Ali uçarak önledi.
35.dakikada Mehmet Erol’un vuruşunu önce Cenk önledi, daha sonra top direğe de çarparak dışarıya gitti.



36.dakikada Herman’ın Yusuf Beyazi’ye baskısı sonuç verdi, topu kazanan Herman’nın ortasında Emre’nin kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.
43.dakikada Eko’nun pasında Emre’nin vuruşunu Ali önledi. İlk devre GAÜ Çetinkaya’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
47.dakikada Şenol’un ortasında Nnaemeka bomboş durumda kafa vuruşunu yaptı ancak top dışarıya gitti.



56.dakikada Malik’in frikik vuruşu üst direkten döndü.
68.dakikada Şenol’un pasında oluşan karambolde arka direkte topla buluşan Tom düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi (1-1).



81.dakikada Hüseyin Kayalılar’ın kullandığı taç atışında Emre Özsin’in vuruşu Ali’de kaldı.
89.dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında kaleci Ali üst üste 3 pozisyonda başarılı olurken, son pozisyonda Eko yerde kalınca orta hakem Fehim Dayı tartışmalı bir karar ile penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Herman topu filelere gönderdi (2-1).



Karşılaşma da bu skorla sona erdi.

Haber ve Foto: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75