banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ…! Süper Ligde Teknik Adam Değişikliği..!
banner98



Bitime 7 hafta kala kulüplerimizdeki hareketlilik devam ediyor. Süper Ligde 24.hafta öncesinde 1 Süper Lig kulübümüzde teknik adam değişikliği kararı alındı. Hafta içerisinde yapılan görüşmeler sonrası görevde bulunan teknik adam ile karşılıklı olarak yolları ayırma kararı alan Süper Lig temsilcisi yeni teknik adamı ile de prensipte anlaşmaya vardı.


Hafta sonu oynanacak olan maça da takımın başında çıkacak olan görevdeki teknik adam bu maçtan sonra sonuç ne olursa olsun görevden ayrılacak. Maç sonrası yeni teknik adam göreve hemen başlayacak. Göreve başlayacak olan teknik adam bu sezon ilk devre de başka takım çalıştırmış daha sonra görevden ayrılmıştı.


Haberde kulüp ismi ve teknik adam isimlerini kulüp yönetiminin gizli tutması ve önemli maça çıkacak olan takımın konsantrasyonunu bozmamak için yayınlamıyoruz.  Haberi açık isimlerle maç sonrası yayınlayacağız.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75