banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...! Kampı Terk Etti..! Futbolu Bırakıyor..! Remzi’den Acıklı Veda..!
banner98

 





Cumartesi günü Merit Alsancak Yeşilova’nın Gençler Birliği ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen ve daha sonra ise kampa katılan Remzi, 1 saat önce kamptan ayrıldı.

Genç oyuncu yaşadığı sıkıntıyı sıcağı sıcağına spor servisimiz ile paylaştı.



 “2 yıl oynamayacağım”

Merit Alsancak Yeşilova ile anlaşan ancak Küçük Kaymaklı’nın bu transferden vazgeçerek bonservisini Türk Ocağı’na verdiği Remzi içindekileri Arena Spor Kolik ile paylaştı.

Bu gece aranarak Türk Ocağı’na verildiğini ve yarın Türk Ocağı ile antrenmana çıkması istenen Remzi bu gelişme sonrası önemli kararlar aldı.

Genç Golcünün sıcağı sıcağına açıklamaları şöyle;

Genç golcü; “Ben 22 yaşımda önümde daha çok seneler varken belki de ait olduğum kulüpte yaşayabileceğim bir çok başarı varken futbola küsmüş durumdayım.

Futbol gelip geçici bir şey. Önemli olan futbolda yaşanılan başarıdan çok sözünde duran bir adam olarak anılmak istiyorum ve ortada yapılmış el sıkışılan bir durum var iken kampına hazırlık maçına çıktığım Yeşilova Spor Kulübüne verdiğim sözün halen daha arkasında durarak başka bir kulübe imza atmak istemediğim için o kulübe söz verdiğim ve sözümden dönmeyeceğim için futbola 2 sene ara vermek zorunda bırakılıyorum.

Oynamak istemediğim bir yapının içerisinde bulunmaktansa bu kararımın arkasında durarak 2 sene boyunca kendi başıma çalışmalarıma devam edeceğim” şeklinde konuşan genç golcü imza atacağım ama futbol oynamamak için 2 yıllık imza atacağım diyerek çok üzgün olduğunu açıkladı.

 

Röportaj : Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75