banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Efsane, Kartal’ı Eko ile Avladı..! (2-0)
banner98





Yer : Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler : Mehmet Sezener, Ozan Kel, Sabriye Atikoğlu, Evren Karademir

GAÜ Çetinkaya : Cenk, Serkan, Serhan, Hüseyin Kayalılar(89’Tunç), Ümitcan, Erdinç, Eko, Herman, Faye, İbrahim Çıdamlı (60’Kağan Görneçli), Sercan

Yenicami : Ozan, Emin, Mehmet Göktaş (70’Cemal), Salih, Ömer, Ünal, Tansel, Mehmet Altın, John Okoli, John Ebuka, Ola

Goller : 67’(P) Herman, 84’Hüseyin Kayalılar (GAÜ Çetinkaya)

 

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan 5.haftanın kapanış mücadelesinde gülen taraf GAÜ Çetinkaya oldu.



Tribünlerin çok da fazla ilgi göstermediği başkent derbisinin ilk devresi golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci devrede 2 gol bulan kırmızı şimşekler derbiyi kazanarak altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.



GAÜ Çetinkaya aldığı bu galibiyetle zirvede Küçük Kaymaklı ile aynı puana yükselirken, Yenicami ise bu sezonki ilk yenilgisini ezeli rakibinden almış oldu.

Maçtan Notlar

3.dakikada soldan gelişen YAK atağında Salih Güvensoy ortaladı, John Okoli’nin vuruşunu Cenk önledi.



18.dakikada gelişen YAK atağında John Ebuka’nın vuruşu az farkla dışarıya gitti.



19.dakikada Hüseyin Kayalılar’ın ortasında Herman’ın kafa vuruşunu Ünal çizgi üzerinde önledi. İlk devre 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.



46.dakikada Ömer Gül’ün pasında topla buluşan Mehmet Altın’ın vuruşu az farkla dışarıya gitti.



65.dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Faye savunma arkasına güzel bir pas gönderdi, topla buluşan Herman’ın vuruşunu Ozan kurtardı.



67.dakikada Herman’ın kafa pasında Eko kaleci Ozan ile karşı karşıya kaldı, Ozan’ın müdahalesi sonrasında Mehmet Sezener penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Herman takımını 1-0 öne geçirdi (GAÜ ÇTSK 1-0 YAK).



84.dakikada Eko ceza alanı üzerinde düşürüldü. Hüseyin Kayalılar, kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest atış kullandı, top filelere gitti (GAÜ ÇTSK 2-0 YAK).




86.dakikada Barine Eko’nun vuruşu az farkla dışarıya gitti. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında Yenicami’nin gol baskısı sonuç vermeyince başkent derbisini kazanan 2-0’lık skorla GAÜ Çetinkaya oldu.

HABER VE FOTOĞAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75