banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı İNİŞTE, Kaymaklı YÜKSELİŞTE..! (1-4)
banner98

 






YER: Güzelyurt Üner Berkalp

HAKEMLER: Osman Özpaşa, Yusuf Bakar, Cem Öksüzoğulları

BİNATLI: Yusuf, Eren Can, Kehınde, Taner (DK 69 Abdullah), Çağdaş, Mehmet Erol, Şenol, Burak (DK 63 Kemal Yıldırım), Mehmet Neşe (DK 46 Kemal Uçaner), Peter, John Bello.

KÜÇÜK KAYMAKLI: Ali, Mehmet Kaygısız, Yusuf, Uğur, Turgut, Hüseyin, Konan, Franck (DK 90 Ahmet), Sercan, Berkem, Bayram (DK 24 Tuğrul).

KIRMIZI KART: DK 58 Kehınde(Binatlı). DK 58 Mehmet Kaygısız, DK 90 Sercan(Küçük Kaymaklı).

GOLLER: DK 12 Peter(Binatlı). DK 50 Sercan, DK 52,72 Uğur, DK 66 Uğur(Küçük Kaymaklı).



5.DK: Küçük Kaymaklı takımının kullandığı köşe vuruşunda Konan’ın yaptığı vuruş yandan auta gitti.

8.DK: Yeni bir Küçük Kaymaklı atağında Franck’ın yaptığı vuruş kaleci Yusuf’da kaldı.

12.DK: Ani gelişen Binatlı atağında Peter’in ceza alanı dışından vuruşu filelere gidince Binatlı rakibi karşısında öne geçti.1-0

17.DK: John Bello ile başlayan Binatlı atağında bu oyuncudan aldığı topla Peter’in dönerek yaptığı vuruş yandan auta gitti.

18.DK: Sağ kanattan gelişen Binatlı atağında Şenol’un pası ile ceza alanı içerisinde Bello’nun çapraz pozisyondan yaptığı vuruşu kaleci Ali Duvarcı kornere çeldi.

44.DK: Yeni bir ev sahibi Binatlı atağında ceza alanı içerisinde dar açıdan Şenol’un yaptığı vuruşu kaleci Ali kornere çelmeyi başardı.

49.DK: Sağ kanttan Yusuf Özbahar ile başlayan Küçük Kaymaklı atağında bu oyuncunun ortasında Uğur’un yaptığı vuruşu Şenol son anda kornere çeldi.

50.DK: Sağ kanattan gelişen yeni Küçük Kaymaklı atağında yapılan ortada savunmanın uzaklaştıramadığı topu Sercan yaptığı güzel vuruş sonrası skora denge getirdi.1-1

52.DK: Sağ kanattan Hüseyin Sadıklar’ın getirdiği güzel top sonrası yaptığı ortada Uğur kontrol edip dönerek yaptığı vuruş sonrası deplasmanda Küçük Kaymaklı öne geçen taraf oldu.1-2

58 DK Saha bir anda karıştı. Kemal Uçaner ile Frank itişmeye başladı. Frank Kamel Uçaner'e çift el ile sert bir şekilde vurarak yere devirdi. Bu pozisyonda orta hakem Osman Özpaşa Frank'a sarı kart çıkarınca saha daha da karıştı. 



Bu kez Mehmet Kaygısız, Burak'a yumruk vurunca kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Orta hakem Osman Özpaşa rakibini iten Binatlı oyuncusu Keni'ye de ağır bir kararla kırmızı kart çıkardı. 





66.DK: Bu kez sol kanattan Uğur ile gelişen atakta, Uğur’un ortasında Konan’ın kafa vuruşu kaleciden döndü, dönen topu iyi takip eden Yusuf topu filelere gönderen isim oldu.1-3

72.DK: Bir başka Küçük Kaymaklı atağında yapılan ortada Yusuf’un kafa vuruşu kaleciden dönerken, bu kez dönen topu filelere gönderen isim Uğur oldu.1-4

76.DK: Sol kanattan aldığı topla ceza alanına giren Konan’ın yaptığı vuruşu kaleci Yusuf önlemeyi başardı.

90 DK son adam Sercan ani bir atakta Peter'i düşürdü. Hakem Osman Özpaşa faul vermediği pozisyonda sakatlık olduğu için oyunu durdurdu. Ancak daha sonra hem Sercan'a kırmızı kart verdi hemde Binatlı faul atışı kullandı. 

90+3.DK: Sol kanattan gelişen Binatlı atağında Çağdaş’ın ortasında Kemal Yıldırım’ın kafa vuruşu direğin üzerinden az farkla auta gitti.

90+5.DK: Ev sahibi takımın kazandığı serbest vuruşta Kemal Uçaner’in güzel vuruşunu kaleci Ali Duvarcı önlemeyi başardı.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince Küçük Kaymaklı rakibi Binatlı’yı deplasmanda farklı mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75